Zaposlovanje - TRENUTNO NI RAZPISANIH DELOVNIH MEST

Zaposlovanje - TRENUTNO NI RAZPISANIH DELOVNIH MEST

TRENUTNO NI RAZPISANIH PROSTIH DELOVNIH MEST 

Sapio Life je program, ki se ukvarja z medicinskimi plini, medicinskimi napravami in opremo za paciente v sklopu podjetja Sapio Plini d.o.o. (v Celju). Sapio Plini je hčerinsko podjetje italijansko-ameriškega koncerna GRUPPO SAPIO, ki je v 51% lasti  tretje generacije matičnih družb Dossi in Colombo in 49% lasti Air Products, ki dobavlja plin in tehnologijo vsem industrijskim sektorjem. Uresničuje zaščiteno atmosfero za živilsko industrijo, oskrbuje plin večjim tovarnam jekla v metalurški industriji, oskrbuje industrijo iz področja obdelave kovin, kemično industrijo in predvsem elektroniko, kjer je s podjetjem StMicroelectronics, razvila sodelovanje pri ustvarjanju čistih plinov, z izredno malo pomanjkljivostmi za zadovoljitev proizvodnega procesa sofisticiranih elektronskih komponent. Sapio proizvaja tudi dušik za pnevmatike, ozon in kisik za čiščenje vode, hladilne pline za klimatizacijo in kisikove sisteme za terapije v bolnišnicah in na domu. 

Ker se področja in obseg dejavnosti podjetja stalno večajo in usmerjajo v nova in aktualna področja, se stalno odpirajo nova delovna mesta za katere nenehno iščemo energične, samoiniciativne in iznajdljive posameznike, ki bi si želeli pridružiti našemu timu.

Čeprav v rubriki ”Kariera in zaposlovanje” objavljamo le aktualna delovna mesta, bomo kadarkoli veseli vaših CV-jev in ponudb, ki jih bomo arhivirali in vas morebiti poklicali za katero drugo delovno priložnost. 

Prijave in ponudbe pošljite na:

Sapio plini d.o.o.

Bukovžlak 107

3000 Celje

Ali na e-mail:

kadri@sapio.si

 

Za več informacij smo vam na voljo na tel. št. 031 331 371